5MO1 gaat in gesprek met een "Ondernemer voor de klas"

Nieuws

Dankzij het initiatief van Vlajo 'ondernemer voor de klas' waren de leerlingen van 5MO1 op 18 mei getuige van een boeiende voordracht van Hadisa Suleyman, oprichtster van vastgoedkantoor ‘Estate of mind’ in de Burgstraat in Gent.

Op 18 mei 2021 gingen Hadisa Suleyman, een pittige en enthousiaste Gentse onderneemster in dialoog met onze leerlingen van 5 MO1.

Hadisa Suleyman (Estate Of Mind) is een jonge onderneemster uit Gent en baat sinds 2016 haar eigen vastgoedkantoor uit. Ze is graag een voorbeeld voor jonge mama’s die de sprong niet durven wagen naar het ondernemerschap maar ook voor studenten en mensen uit de allochtone gemeenschap. Haar moeilijke jeugd (scheiding ouders-overlijden stiefvader) en de confrontatie met racisme heeft haar positivisme en enthousiasme niet gefnuikt, integendeel!

Ze nam ook deel aan het programma ‘Huizenjacht’ op Vier en ‘De 3 wijzen’. Als geen ander beseft ze hoe belangrijk netwerken en gebruik van sociale media met prachtig beeldmateriaal betekent voor haar handelszaak. Neem alvast een kijkje op haar prachtige website (https://www.estateofmind.eu/)

Ze was dan ook vergezeld door haar cameraman en haar baby van 3 weken oud! Een straffe en passionele dame met een grote dosis humor en veerkracht. Bedankt Hadisa en Thibault.