DOE ALSOF JE THUIS BENT

Kamers en accommodatie internaat

Zilverenberg

Het schoolgebouw ligt aan Portus Ganda en dat betekent dat de leerlingen volop kunnen genieten van wat het kloppende Gentse stadshart allemaal te bieden heeft. De troeven van het Zilverenberggebouw zijn zelf ook niet mis. Er zijn 45 aparte slaapkamers, een fraaie en moderne studiezaal, ontspanningsruimtes, een heuse speelzaal en een modern uitgerust computerlokaal. Mens sana in corpore sano: de leerlingen kunnen gebruik maken van een sportzaal met klimmuur en een basket- en volleyterrein. Het gerenoveerde zwembad Van Eyck, opgetrokken in prachtige art-decostijl, ligt vlakbij, en nauwelijks 5 kilometer verderop heeft de school een eigen sportterrein. 

Het internaat aan campus Zilverenberg vormt de tweede thuis voor: 

Internaat Zilverenberg biedt: 

Mariakerke

Het “kasteeltje” in Mariakerke is zonder meer een fraaie locatie. Het beschermde gebouw met eigen domein ligt  in een natuurlijke, groene omgeving en ademt rust en sereniteit uit. Het gebouw biedt onder andere 70 aparte slaapkamers en een grote ontspanningszaal. Buiten ligt een wandelpark met een looppiste en een voetbalveld. De leerlingen nemen onder begeleiding de bus om te pendelen tussen het kasteeltje en het college in het centrum. 

Voor jongens uit de tweede en derde graad humaniora en business

eigen domein in een natuurlijke, groene omgeving

Kijk binnen in het internaat

Een bezoekje brengen aan ons internaat?

Bent u op zoek naar een school waar u zich echt thuis kan voelen? Wilt u deel uitmaken van ons warm internaat? Via het nummer hieronder kan u een afspraak maken met een van onze medewerkers. Hopelijk tot snel! 

09/225 62 28