INHAALLESSEN EN STUDIE

Begeleiding op maat

Studeren, ook dat moet je leren. Daarom voorzien wij op onze school veel tijd en ruimte om een goede leerlingenbegeleiding uit te bouwen. Belangrijke pijlers van onze begeleiding zijn onze inhaallessen, vrije studie en de begeleide avondstudie. 

Middagstudie

Tijdens de middag kan je in stilte, individueel, studeren. Ideaal als je nog een laatste keer de leerstof wil herhalen, jouw planning wil maken of wil werken aan een opdracht. 

Inhaallessen

Heb je het gevoel dat je een stuk leerstof nog niet onder de knie hebt? Heb je vragen bij een moeilijk hoofdstuk? Dan kan je aansluiten bij onze inhaallessen. Vakleraren leggen het je graag nog eens uit. Inhaallessen zijn vrijblijvend, maar kunnen ook aangeraden worden wanneer de klassenraad gelooft dat jij een inhaalmoment kan gebruiken. 

Avondstudie

Blijf je na de lessen op school om de leerstof te verwerken? Dan kan dat in onze avondstudie. Leerlingen uit campus Gildestraat kunnen aansluiten bij de begeleide avondstudie. Tijdens de begeleide avondstudie kan je een uur in stilte werken en word je begeleid door een team van leraren. Heb je een vraag over de leerstof, begrijp je een opdracht niet of heb je nood aan hulp bij het maken van jouw studieplanning? Zij zullen jou daar graag bij helpen. 

Leerlingen uit campus Baudelo kunnen gebruikmaken van de vrije avondstudie. Daar kan je een uur in stilte werken aan opdrachten, de leerstof herhalen en jouw studieplanning op punt zetten.