Inschrijven


Inschrijven voor schooljaar 2020-2021

Opgelet: nieuwe informatie naar aanleiding van COVID-19*

Infosessies en infoavond (2020-2021)

 

Wenst u een afspraak voor informatie of een inschrijving? Klik dan hier!


Inschrijven voor het eerste jaar (2020-2021)

In samenspraak met het Lokaal Overlegplatform Secundair Onderwijs is voor alle Gentse scholen afgesproken om te werken met een CAR (Centraal AanmeldingsRegister). Dit werd nog recentelijk verplicht opgelegd door de Vlaamse Regering in steden met een capaciteitsprobleem.

Inschrijven

Op vrijdag 15 mei 2020 ontvang je in de namiddag een e-mail met het resultaat van de aanmelding. Deze e-mail wordt niet verstuurd door het Sint-Lievenscollege maar door het Lokaal Overlegplatform Gent. Je kan het Lokaal Overlegplatform Gent, bereiken via deze hyperlink.

Omwille van de huidige coronamaatregelen zal onze school zelf telefonisch met jou contact opnemen op zaterdag 16 mei. Je hoeft ons dus niet te contacteren.

Vanaf 25 mei 2020 zal het mogelijk zijn om de inschrijving te finaliseren. De inschrijving op onze businessafdeling gaat gepaard met een intakegesprek waarin de toekomstige leerling centraal staat om te komen tot een onderbouwde studieoriëntering en -begeleiding. Dit intakegesprek gaat door in het Minecraft Learning Lab.

Reguliere inschrijvingen 1ste jaar

Indien er na de inschrijvingsprocedure toch nog vrije plaatsen zouden zijn voor het 1ste jaar op onze school, kan u uw zoon/dochter regulier inschrijven vanaf 11 juni 2020.

Meer informatie vindt u via www.aanmeldensecundairescholen.gent.


Informatie en inschrijvingen tijdens de grote vakantie

U kan telkens terecht in de vestiging Steendam 27, Gent. Wegens de COVID-19 maatregelen zijn we verplicht te werken op afspraak. Een afspraak boeken kunt u via onderstaande link. 

Wenst u een afspraak voor informatie of een inschrijving? Klik dan hier!


Meer informatie?

Wenst u een afspraak voor informatie of een inschrijving? Klik dan hier!