Inschrijven

Inschrijven voor schooljaar 2020-2021

Informatie en inschrijvingen tijdens de kerstvakantie

Voor kennismaking, intakegesprek en inschrijving voor instromers in de loop van het schooljaar op Sint-Lievenscollege Business kan u een afspraak maken met:


Inschrijven voor schooljaar 2021-2022

Inschrijven voor het eerste jaar

Informeren

Op vrijdag 29 januari en zaterdag 30 januari organiseren we een sprankelend digitaal Leerfestival waarbij je alles over de school te weten komt via 19 presentaties en waarbij je kan proeven van de verschillende vakken in niet minder dan 32 workshops. Een livestream vanuit Studio SLC zorgt ervoor dat al jouw vragen beantwoord worden. Meer info en inschrijven voor het Leerfestival kan vanaf 4 januari op deze pagina.

Wanneer u op de hoogte wenst gehouden te worden van komende initiatieven, kunt u via een online formulier - dat u ook kunt bereiken door de QR-code hieronder te scannen - invullen. Via onze Facebookpagina of Instagram-account kunt u daarenboven heel wat videomateriaal terugvinden van hoe het schoolleven er op onze school uitziet.

Aanmelden

In Groot-Gent wordt gewerkt met een Centraal Aanmeldingsregister (CAR). Elke ouder dient de potentieel toekomstige leerling van het eerste jaar in Sint-Lievenscollege Business aan te melden tussen 22 maart en 21 april 2021 via https://meldjeaansecundair.gent.be

Inschrijven

Op 3 mei 2021 worden de resultaten van het CAR bekend gemaakt. Inschrijven gebeurt na toewijzing door het CAR mét ticket vanaf 5 mei 2021.

 

Inschrijven vanaf het tweede jaar

Vanaf mei 2021 starten we de inschrijvingen voor leerlingen vanaf het tweede jaar. Indien u uitgenodigd wil worden op het opendeur moment, of de infoavond, kunt u uw naam achterlaten via het online formulier - dat u ook kunt bereiken door de QR-code hieronder te scannen. Via onze Facebookpagina of Instagram-account kunt u daarenboven heel wat videomateriaal terugvinden van hoe het schoolleven er op onze school uitziet.