Op zoek naar informatie voor schooljaar 2020-2021?

Meer informatie over onze digitale infomomenten!

Nieuws

Door de Coronacrisis zijn we genoodzaakt onze infomomenten op een andere manier te organiseren. We gaan zoveel mogelijk de digitale weg op. Eind juni hopen we de schoolpoorten toch te kunnen openen voor een infonamiddag. We zijn volop bezig met de organisatie van deze momenten. Hou zeker onze website en Facebookpagina in de gaten voor verdere updates!

U kunt ook altijd contact met ons opnemen via business@sintlievenscollege.be.

Noteer alvast in uw agenda: 

  • EXTRA digitaal infomoment over het 1ste jaar: op donderdag 23 april 2020 van 14.00 uur tot 15.00 uur:
  • Infoavond 2de tot 6de jaar: op dinsdagavond 26 mei 2020 stond er een team klaar om via de Facebookpagina van de school informatie te geven over onze richtingen in een 'Facebook Live sessie'. Herbekijk deze infoavond via deze link.
  • Infonamiddag 2de tot 6de jaar: op zaterdagnamiddag 27 juni zal een team van leerkrachten klaar zitten om al uw vragen telefonisch te beantwoorden. Heeft u vragen over de studierichtingen of over de inhoud van bepaalde vakken, dan kunt u van 14.00 u. tot 17.00u. bij ons terecht via 09/225 89 07

 

Informatie over onze richtingen

Alle informatie over onze richtingen (inhoud, lestabellen...):

  • eerste graad ('Ondernemen' & 'ICT'): via deze link;
  • tweede graad ('Ondernemen & Communicatie' en 'Ondernemen & IT'): via deze link;
  • derde graad ('Accountancy & IT', 'IT & Netwerken', 'Marketing & Ondernemen' en 'Office Management & Communicatie': via deze link.

En de leerkrachten?

We lieten ook de leerkrachten aan het woord: wat is er nu zo speciaal aan het Sint-Lievenscollege Business? Wat is hun leukste herinnering aan de school? Ontdek hun fimpjes via deze link.