Inschrijven

Inschrijven voor schooljaar 2021-2022

Inschrijven voor het eerste jaar

Informeren

Op vrijdag 29 januari en zaterdag 30 januari organiseerden we een sprankelend digitaal Leerfestival (Open deurtweedaagse) waarbij je alles over de school te weten kwam via 19 presentaties en waarbij je kon proeven van de verschillende vakken in niet minder dan 32 workshops. Een livestream vanuit Studio SLC zorgde ervoor dat al jouw vragen beantwoord werden. Klik hier en herbeleef de Livestream.

Op dinsdag 9 maart om 19 uur organiseren we de infoavond van Sint-Lievenscollege Business voor de studierichtingen 1A ICT en 1A Ondernemen. Er is mogelijkheid om met verschillende leerkrachten, coördinatoren en directie in gesprek te gaan.

Op donderdag 11 maart om 19 uur vindt de infoavond van Sint-Lievenscollege Humaniora plaats voor de studierichtingen 1A Latijn, 1A STEaM en 1A Taal & Cultuur. Hierbij kan je individueel in gesprek gaan met onze leerkrachten, coördinatoren en leerlingenbegeleiders. Uiteraard zullen we tijdens deze infoavond ook alle presentaties van het Leerfestival ter beschikking stellen.

Op vrijdag 12 maart van 14.30 uur tot 15.15 uur vindt de finale plaats van de Minecraft Learning Lab Challenge. Alle informatie hiervan kan je terugvinden in de menubalk boven deze tekst, door op MLL Challenge te klikken (of deze link te volgen).

 

Wanneer u op de hoogte wenst gehouden te worden van komende initiatieven, kunt u via een online formulier - dat u ook kunt bereiken door de QR-code hieronder te scannen - invullen. Via onze Facebookpagina of Instagram-account kunt u daarenboven heel wat videomateriaal terugvinden van hoe het schoolleven er op onze school uitziet.

Aanmelden

In Groot-Gent wordt gewerkt met een Centraal Aanmeldingsregister (CAR). Elke ouder dient de potentieel toekomstige leerling van het eerste jaar in Sint-Lievenscollege Business aan te melden tussen 22 maart en 21 april 2021 via https://meldjeaansecundair.gent.be

Inschrijven

Op 3 mei 2021 worden de resultaten van het CAR bekend gemaakt. Inschrijven gebeurt na toewijzing door het CAR mét ticket vanaf 5 mei 2021.

 

Inschrijven vanaf het tweede jaar

Vanaf mei 2021 starten we de inschrijvingen voor leerlingen vanaf het tweede jaar. Indien u uitgenodigd wil worden op het opendeur moment, of de infoavond, kunt u uw naam achterlaten via het online formulier - dat u ook kunt bereiken door de QR-code hieronder te scannen. Via onze Facebookpagina of Instagram-account kunt u daarenboven heel wat videomateriaal terugvinden van hoe het schoolleven er op onze school uitziet.

Infosessies en infoavond (schooljaar 2021-2022)